suurkuvatulostaminen

Suurkuvatulostaminen ilman liuottimia

In News by admin

Suurkuvatulostaminen on tavallisesti totuttu toteuttamaan liotinpohjaisilla väreillä. Kuitenkin alaa on valtaamassa erilaiset subimaatio ja latex pohjaiset tulostustavat. Tarra Amigo Oy luottaa HP Latex tulostustekniikkaan sen nopean kuivumisen, myrkyttömyyden sekä laadukkaan värintoiston takia.

Suurkuvatulostaminen on muutakin kuin pelkkää ison kuvan tulostamista.

Suurkuvatulostaminen on aina vain yksi vaihe tuotannossa, oli kyseessä sitten ikkunoiden teippaaminen, auton mainosteippaaminen tai muiden suurkuvatulostustuotteiden valmistaminen. Kaikki onnistuneet projektit lähtevät hyvästä ja ammattitaitoisesta suunnittelusta, oikeiden materiaalien valitsemisesta sekä tietenkin ammattimaisesta asentamisesta ja jälkikäsittelystä.

Suurkuvatulostamalla on mahdollistaa valmistaa myös pienet messutarrat ja logotarrat. Materiaalivalikoima kasvaa koko ajan ja on jo nyt erittäin laaja aina julistepapereista – kankaisiin ja imukuppitarroista – tulostettaviin tapetteihin. Kaikenlaiset seinätarrat, lattiatarrat (liukuestepinnalla), staattiset tarrat,  ovitarrat ja ikkunatarrat onnistuvat suurkuvatulostamalla. Mainoslevyjen teippaaminen suurkuvatulosteilla Forex vaahtopvc levyille, Ibond alumiinikomposiittilevylle tai Viscom-kevyt levylle mahdollistaa myymäläsomisteet sekä opasteet ja kyltit. Suurkuvatulosteillla onnistuvat myös messuosastojen ja messusomisteiden esineteippaukset.

Pyydä tarjous