mainosteippaukset crape lkv

Mainosteippaukset

In Mainosteippaukset by admin

Mainosteippaukset ovat yksi yrityksesi isoimmista markkinointitavoista joilla tavoitat ohikulkijat ja vakiintuneet asiakkaasi sekä annat ammattimaisen vaikutelman yrityksesi julkisivusta.

Mainosteippauksien hinnat vaihtelevat teipattavan pinta-alan, käytettävän teippimateriaalin ja suunnitteluun käytettävän ajan mukaan. Helpoiten asiat sujuvat kun tiedetään käytettävissä oleva pinta-ala ja halutaanko ikkunat osaksi peittoon, osittain peittoon vai onko kenties mielessä näköesteeksi käyvä maitolasikalvoitus ja siihen lisättävä mainosteippaus. Tavallisesti mainosteippaukset kestävät ikkunassa noin 5 vuotta siistinä ja jonka jälkeen onkin aika uudistaa ilmettä.

Yksinkertaisin mainosteippaus toteutetaan läpivärjätyllä vinyylitarralla jonka värisävyjä on noin 200 erillaista. Vinyylitarra on leikattavissa irtokirjaimiksi tai mihinkä vain haluttuun muotoon. Värejä voi yhdistellä ja näin saavuttaa monipuolisenkin teippauksen käyttämällä yrityksesi värimaailmaa ikkunoiden mainosteippauksessa.

Jos haluat mainostaa yrityksesi tuotteita liiketilasi ikkunassa on sillion tulostettu ikkunateippaus paras vaihtoehto mainosteippauksen toteuttamiselle. Valkoiselle vinyylitarralle tulostetaan suurkuvatulostimella haluttu kuva ja grafiikka jonka jälkeen teippaus suojalaminoidaan ja mahdollisesti muotoonleikataan. Suojalaminointi antaa teippaukselle suojaa auringon valoa ja mekaanista kulutusta vastaan

Ikkunateippauksia asennettaessa ulkona on lämpötilan oltava mielellään yli +5 celciusta, tällöin voidaan varmistaa ikkunateippauksien pysyvyys sekä antaa asennukselle täysi takuu.

Teippaukset voidaan asentaa vaikka pienessä pakkasessa mutta tällöin asennukselle ei voida myöntää takuuta. Tällöin onkin suositeltavaa asentaa väliaikaiset kampanjateippaukset aina siihen asti kun kelit sallivat pysyvämpien teippauksien asentamisen. Ota yhteyttä ja suunnitellaan näyttävät mainosteippaukset yrityksellesi vaikka jo tänään. Tutustu myös Galleriaamme niin näet mitä kaikkea olemme tehneet viimeaikoina.

Pyydä tarjous  

Kuvan Crape LKV teippaukset toteutettiin Oracal 551 sarjan monivuotisilla polymeeeriteipeillä